PRODUK

Tentang Kami

Dongguan HengYao Ultrasonic Machinary Co., Ltd diadegkeun dina 2016, mangrupikeun perusahaan manufaktur profesional kalayan desain mesin umum (mesin topéng raray, mesin ngadamel non-anyaman, mesin otomatis ultrasonik), produksi sababaraha kapang otomatis, ogé pasokan sareng jualan asesoris.

Konsép perusahaan: "produk heula, téknologi heula, kualitas heula, sareng jasa heula". "Nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun palanggan" mangrupikeun tujuan urang. 20 taun pangalaman sareng ngaleuleusan dina bidang ieu hayu urang maju babarengan, sareng urang bakal teras-terasan ngadamel bab anyar dina garis mesin otomatis anu henteu ditenun.

TAMBIH DEUI

BERITA INDUSTRI

  • 20 Téhnologi Ngawangun Mesin Topéng Cina Topéng ...

    21-03-09

    Ti saprak nampi sumbangan ti seueur nagara dugi ka nyumbang bahan médis ka nagara sanés. Dina kurun waktu pondok langkung ti sabulan, anu "hiji dina hiji" topeng Cina ngagambarkeun kakuatan anu kuat didamel di Cina sareng nyegerkeun kagancangan bahan médis anyar ...

  • Naon bédana antara topéng N95 sareng KF94?

    21-03-12

    Beda antara topeng N95 sareng KF94 leutik pikeun faktor anu seueur paduli ku pangguna. KF94 mangrupikeun standar "filter Korea" sami sareng rating topeng US N95. Bédana N95 sareng KF94 Masker: Dicetak Out Aranjeunna Tingali ...

Pikeun patarosan ngeunaan produk urang atanapi pricelist
punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam