• page_banner

2D Mesin Tilepan Topéng

  • Automatic Headstraps Folding Mask Making Machine

    Mesin Nyusun Topeng Otomatis Headstraps

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel 95 headband lipat masker pernapasan, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-19

    Harga: USD120000 / SET

  • Folding Mask Ear Loop Welding Machine

    Tilepan Masker Ceuli Loop Mesin las

    Mesin ieu dipaké pikeun ngelaskeun loop ceuli tina topéng tilepan. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-14

    Harga: USD15000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine (with Breathing Valve)

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis (kalayan Breathing Valve)

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02A

    Harga: USD82000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02

    Harga: USD70000 / SET

  • Automatic Elastic Ear Loop Folding Mask Making Machine

    Mesin Nyiptakeun Topéng Tilelep Ceuli Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-16

    Harga: USD50000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02

    Harga: USD70000 / SET

  • Folding Mask Blank Making Machine

    Tilepan Masker Mesin Pembuat Kosong

    Mesin ieu biasa dijantenkeun masker tilepan kosong. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-01

    Harga: USD25000 / SET