• page_banner

Mesin Topeng 3D

  • Automatic 3D Mask Machine (with CCD detection system and auto packing)

    Mesin Topeng 3D Otomatis (kalayan sistem deteksi CCD sareng pengemasan otomatis)

    Topéng populér di Koréa, Éta saderhana produksi sacara otomatis gantina, alat pengumpulan sampah sayogi. Mesin topéng rupa ieu ogé disebat mesin topéng 3D atanapi mesin topéng lauk. sistem kemasan otomatis sareng fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

    Modél: HY200-11

    Harga: USD110000 / SET

  • 3D Mask Blank Making Machine

    Mesin Topéng Kosong 3D Topéng

    Topéng populér di Koréa, Éta utami dianggo pikeun ngahasilkeun topéng kosong pikeun topéng 3D. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

    Modél: HY200-09

    Harga: USD25000 / SET

  • 3D Mask Ear Loop Welding Machine

    Mesin Las Ceuli Loop 3D Topéng

    Topéng populér di Koréa, Éta utami dianggo pikeun ngelaskeun loop ceuli pikeun topéng 3D, sareng ningkat earloop dina fungsi tilepan janten merenah pikeun ngumpulkeun topéng réngsé. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

    Modél: HY200-10

    Harga: USD15000 / SET

  • Automatic 3D Mask Making Machine

    Mesin Nyusun Topéng 3D otomatis

    Topéng populér di Koréa, Éta saderhana produksi sacara otomatis gantina, alat pengumpulan sampah sayogi. Mesin topéng rupa ieu ogé disebat mesin topéng 3D atanapi mesin topéng lauk. sistem kemasan otomatis sareng fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

    Modél: HY200-11

    Harga: USD55000 / SET

  • Automatic 3D Mask Making Machine

    Mesin Nyusun Topéng 3D otomatis

    Topéng populér di Koréa. Éta garis produksi sapinuhna otomatis, sareng ngelas ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét mesin las loop ceuli ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkat otomasi na, gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

    Modél: HY200-11A

    Harga: USD70000 / SET

  • Automatic 3D Mask Making Machine with Auto Packing

    Masker Ngadamel Topéng 3D otomatis ku Pakét Otomatis

    Topéng populér di Koréa, Éta lini produksi pinuh otomatis tibatan, gampang opearation ogé ukuranana ci. Mesin topeng 3D link otomatis kana mesin bungkusan.

    Model: HY200-11B

    Harga: USD120000 / SET