• page_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

icon_hen

Dongguan HengYao Ultrasonik Mesin Co., Ltd. diadegkeun dina 2016, nyaéta perusahaan manufaktur profesional sareng desain mesin umum (mesin topéng raray, mesin ngadamel non-anyaman, mesin otomatis ultrasonik), produksi sababaraha kapang otomatis, ogé pasokan sareng penjualan aksesoris.

Ngeunaan Hengyao: Dongguan HengYao Ultrasonic Machinary Co., Ltd tina konsép téknologi canggih Jepang sareng Taiwan. Kalayan 20 taun kaunggulan industri ngarah, urang konsentrasi kana panilitian, pembuatan sareng penjualan rupa-rupa mesin otomatis anu henteu ditenun. Perusahaan kami dimodalan ku jalma-jalma manula dina garis mesin otomatis anu henteu dianyam. Perusahaan kelompok urang aya di Shenzhen, Dongguan, Foshan, Xiamen, Suzhou, Nantong sareng sajabina.

Lingkup Bisnis: Garis produksi topeng raray médis otomatis, mesin produksi topéng raray tilepan otomatis, garis perakitan klep engapan engapan otomatis, mesin pembuatan topéng 3D otomatis, mesin bungkus topéng otomatis, mesin pembentuk saku panyaring otomatis. Nerapkeun asesoris sareng sistem ultrasonik pikeun sagala rupa mesin anu henteu dianyam. Sareng kami sacara mandiri ngembangkeun sareng ngareset langkung ti 30 jinis mesin. Alat cerdas sareng mesin humanisasi seueur dianggo dina bidang tenaga kerja, médis, sanitasi, pendidikan, hotél, penerbangan, pameunteu.

 

Konsép perusahaan: "produk heula, téknologi heula, kualitas heula, sareng jasa heula". "Nyiptakeun langkung seueur nilai pikeun palanggan" mangrupikeun tujuan urang. 20 taun pangalaman sareng ngaleuleusan dina bidang ieu hayu urang maju babarengan, sareng urang bakal teras-terasan ngadamel bab anyar dina garis mesin otomatis anu henteu ditenun.

factory img1
factory img3
factory img2

Sertipikat

icon_hen
zhengshu5
zhengshu6
zhengshu7
zhengshu8
zhengshu5
zhengshu10
zhengshu4
zhengshu3
zhengshu2
zhensghu11
zhengshu13
zhensghu12

Pelanggan ngadatangan

icon_hen
kehu6
kehu
kehu2
kehu3
kehu4
kehu5