• page_banner

Mesin Nyusun Topéng 3D otomatis

Pedaran pondok:

Topéng populér di Koréa. Éta garis produksi sapinuhna otomatis, sareng ngelas ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét mesin las loop ceuli ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkat otomasi na, gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

Modél: HY200-11A

Harga: USD70000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar-Lipat Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 70-80 pcs / mnt Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V atanapi ngarobih Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Pamakéan Bumi, Médis & Buruh & Industri Kelas Otomatis: Pinuh-otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY200-11A
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 11kW
Diménsi (L * W * H): 7500 * 4500 * 1900mm Beurat: 1550kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri
Titik Penjualan Key: PLC mérek terkenal Jenis: 3D Fold Face Topéng Nyiptakeun Mesin
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
Alat percetakan: pilihan tilepan panas loop ceuli: pilihan
Aplikasi: kahirupan, lingkungan bébas lebu
HY200-11A
fish shaped mask machine

1. otomatis otomatis ku PLC, deteksi fotoéléktrik pikeun bahan baku tuang pikeun nyingkahan runtah sareng stabilitas tinggi.

2. angkat motong gulungan, henteu burr sareng awét dianggo

3. Bahan dahar ku motor sever, akurat dina pangaturan posisi loop ceuli sareng las. ukuranana leutik, kinerja padet sareng tahan karat kalayan rak pigura alloy aluminium.  

Las las ceuli ultrasonik 4,20k, kuat dina bagian las sareng narik.

Alat-alat 5. Patén, téknologi ngarah, prosés dewasa, kualitas stabil sareng efisiensi tinggi.

Topéng populér di Koréa. Éta garis produksi sapinuhna otomatis, sareng ngelas ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét mesin las loop ceuli ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkat otomasi na, gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

Ukuran Mesin 7500 * 4500 * 1900mm
Kaluaran 70-80 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 2,2 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
Catetan Stracking sareng nyocokan kotak otomatis nyaéta opsional
Catetan Mesin opsional, kolektor runtah sayogi
fish mask

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami