• page_banner

Mesin Nyusun Topéng 3D otomatis

Pedaran pondok:

Topéng populér di Koréa, Éta saderhana produksi sacara otomatis gantina, alat pengumpulan sampah sayogi. Mesin topéng rupa ieu ogé disebat mesin topéng 3D atanapi mesin topéng lauk. sistem kemasan otomatis sareng fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

Modél: HY200-11

Harga: USD55000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar-Lipat Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 40-45PCS / MIN Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V atanapi ngarobih Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik, Médis & Buruh & Industri Kelas Otomatis: Pinuh-otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY200-11
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 5,8KW
Diménsi (L * W * H): 5810 * 2400 * 1700mm Beurat: 800kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri
Titik Penjualan Key: Multifungsi Nami: Mesin Ngadamel Topéng Ikan
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
Fungsi bungkusan otomatis: pilihan tilepan panas loop ceuli: pilihan
Deteksi CCD: pilihan Ngubaran deui: Topéng dirancang dumasar kana sarat konsumén
HY200-11
fish shaped mask machine

1. otomatisasi tinggi sareng PLC, deteksi fotoéléktrik pikeun bahan baku tuang pikeun nyingkahan runtah sareng stabilitas tinggi.

2. impor motong gulungan, henteu burr sareng awét dianggo

3. Bahan dahar ku motor sever, akurat dina pangaturan posisi loop ceuli sareng las. ukuranana leutik, kinerja padet sareng tahan karat kalayan rak pigura alloy aluminium. 

4. 20k las ultrasonik loop las, kuat dina bagian las sareng narik.

5. alat-alat Patén, téknologi ngarah, prosés asak, kualitas stabil sareng efisiensi tinggi.

Topéng populér di Koréa, Éta saderhana produksi sacara otomatis gantina, alat pengumpulan sampah sayogi. Mesin topéng rupa ieu ogé disebat mesin topéng 3D atanapi mesin topéng lauk. sistem kemasan otomatis sareng fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

Ukuran Mesin 5810 * 2400 * 1700mm
Kaluaran 40-45 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 5,8 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
Catetan Stracking sareng auto packing fungsi nyaéta opsional
Catetan Mesin opsional, kolektor runtah sayogi
fish mask

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami