• page_banner

Mesin Pembuat Piala Piala Otomatis

Pedaran pondok:

Mesin ieu dipaké pikeun nyieun kantong carrier inuman non-anyaman pikeun cangkir inuman. Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, cangkir tunggal atanapi bungkus cangkir ganda nyaéta opsional, ngan ukur ukuran kapang anu dirobih.

Modél: HY300-22

Harga: USD28000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

HY300-22

Mesin ieu dipaké pikeun nyieun kantong carrier inuman non-anyaman pikeun cangkir inuman. Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, cangkir tunggal atanapi bungkus cangkir ganda nyaéta opsional, ngan ukur ukuran kapang anu dirobih.

Ukuran Mesin

4510 * 3150 * 1800 mm

Kaluaran

60 pcs / mnt

Voltaseu

220 V / 380V

Kakuatan

6 KW

Tekanan

0,6 Mpa

Bahan fuselage

Paduan aluminium

Catetan

1 atanapi 2 cangkir bungkus opsional

beverage cup bag

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami