• page_banner

Mesin Ngadamel Topeng Otomatis (kalayan Breathing Valve)

Pedaran pondok:

Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

Modél: HY200-02A

Harga: USD82000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar-Lipat Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 30set / bulan Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Pamakéan Bumi Kelas Otomatis: Pinuh-otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY200-02A
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 6.2KW
Diménsi (L * W * H): 8500 * 1450 * 1950MM Beurat: 1280KG
Sertifikasi: CE / ISO9001: 2015 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Pangropéa lapangan sareng jasa perbaikan
Titik Penjualan Key: Tingkat Kasalametan Tinggi Jenis: Masker Ngabentuk Topéng
Bahan Fuselage: Paduan aluminium Alloy aluminium: Lingkungan Debu
PLC: MITSUBISHI Unit percetakan: pilihan
Alat bolu: pilihan Jenis Topéng: ukuran topéng bisa dirobah ku cara ngarobah kapang
folding mask with valve
fold mask machine (2)

1. Kadali PLC.

2. Posisi deteksi Photoélectric.

3. Tambahkeun alat cetak.

4. Sistem kontrol tegangan.

5. penampilan anu saé sareng tahan karat kalayan struktur alloy aluminium.

 Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

 Ukuran Mesin  8500 * 1450 * 1950 mm
 Kaluaran  38-45 pcs / mnt
 Voltaseu  220 V / 380V
 Kakuatan  6,2 KW
 Tekanan  0,6 Mpa
 Bahan Bahan Awak  Paduan aluminium
 Sarat khusus  Gaya topéng diganti ku ngarobah kapang
 Catetan  Bolu otomatis atanapi las klep napas nyaéta opsional
fold mask

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami