• page_banner

Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

  • Automatic Headstraps Folding Mask Making Machine

    Mesin Nyusun Topeng Otomatis Headstraps

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel 95 headband lipat masker pernapasan, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-19

    Harga: USD120000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine (with Breathing Valve)

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis (kalayan Breathing Valve)

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02A

    Harga: USD82000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02

    Harga: USD70000 / SET

  • Automatic Elastic Ear Loop Folding Mask Making Machine

    Mesin Nyiptakeun Topéng Tilelep Ceuli Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-16

    Harga: USD50000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02

    Harga: USD70000 / SET