• page_banner

Mesin Nyusun Topeng Otomatis Headstraps

Pedaran pondok:

Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel 95 headband lipat masker pernapasan, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

Modél: HY200-19

Harga: USD120000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar-Lipat Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 30-35 pcs / mnt Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Médis & Buruh & Industri Kelas Otomatis: Pinuh-otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY200-19
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 6,5kw
Diménsi (L * W * H): 7500 * 1050 * 1870mm Beurat: 1350kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2020 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Pangropéa lapangan sareng jasa perbaikan
Titik Penjualan Key: Otomatis Nami: Mesin Ngadamel Topéng
Tipe loop ceuli: Iket sirah PLC: MITSUBISHI
Alat percetakan: Pilihan Bahan Fuselage: Paduan aluminium
Komentar: Awak topéng kudu dibenerkeun Saatos-Penjualan Service Disayogikeun: Insinyur Sadia pikeun Jasa Mesin di Luar Negeri
HY200-19
2D-headband-mask

1. Kadali PLC.

2. Posisi deteksi Photoélectric.

3. Tambahkeun alat cetak.

4. Sistem kontrol tegangan.

5. penampilan anu saé sareng tahan karat kalayan struktur alloy aluminium.

Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel 95 headband lipat masker pernapasan, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

Ukuran Mesin 7500 * 1050 * 1870mm
Kaluaran 30-35 pcs / mnt
Voltaseu 220V / 380V
Kakuatan 6,5 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
Catetan Stracking sareng nyocokan kotak otomatis nyaéta opsional
Catetan Mesin opsional, kolektor runtah sayogi
headband face mask

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami