• page_banner

Otomatis Diluar Ceuli Loop Wajah Masker Nyiptakeun Mesin sareng deteksi CCD

Pedaran pondok:

Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

Modél: HY100-07

Harga: USD100000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 100 pcs / mnt Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V atanapi ngarobih Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik, Pamakéan Médis Kelas Otomatis: Pinuh-otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY100-07
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 2900w
Diménsi (L * W * H): 6150 * 3500 * 1820mm Beurat: 1800kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2016 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri
Titik Penjualan Key: Gampang Dioperasikeun Nami: Mesin nyieun topéng Ceuli Loop
Bahan Fuselage: Paduan aluminium PLC: MITSUBISHI
tilepan panas loop ceuli: pilihan bolu: pilihan
Deteksi CCD: pilihan Fungsi bungkusan kotak otomatis: pilihan
Komentar: Topéng dirancang dumasar kana sarat konsumén
ear loop mask machine
outside earloop mask machine

1. Kadali PLC.

2. Posisi deteksi Photoélectric.

3. Alat percetakan opsional.

4. Sistem kontrol tegangan.

5. Geulis kuat tur tahan karat ku struktur alloy aluminium

Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 set diluar ceuli- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

Ukuran Mesin 6150 * 3500 * 1820mm
Kaluaran 100 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 2,9 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
Catetan Stracking sareng nyocokan kotak otomatis nyaéta opsional
Catetan Mesin opsional, kolektor runtah sayogi
earloop face masks

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami