• page_banner

Mesin Ngadamel Topéng Otomatis ku bungkus Otomatis

Pedaran pondok:

Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun dasi bedah anu parantos di tutup ku masker, sareng las ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun topeng muka kosong pikeun ngelas, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét dasi dina mesin ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomasi na. Dina meawhile, mesin ogé tiasa kotak nyoco otomatis. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

Modél : HY100-10A

Harga : USD125000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 25 sét / bulan Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V / 380V Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik Kelas Otomatis: Pinuh-otomatis, Otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY100-10A
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 2,2 KW
Diménsi (L * W * H): 5950 * 3750 * 1600mm Beurat: 1200KG
Sertifikasi: CE / ISO9001: 2015 Garansi: 1 Taun
Taun: 2018 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Pangropéa lapangan sareng jasa perbaikan
Titik Penjualan Key: Gampang Dioperasikeun Jenis: Masker bungkus Masker
Bahan Fuselage: Paduan aluminium Kapasitas: 70-80 pcs / mnt
PLC: MITSUBISHI Alat percetakan: Pilihan
Bolu: Pilihan Saatos-Penjualan Service Disayogikeun: Insinyur Sadia pikeun Jasa Mesin di Luar Negeri
Automatic Tie Up Mask Making Machine with Auto Box Packing
tie-on-masks-machine4

1. Kadali PLC.

2. Posisi deteksi Photoélectric.

3. Alat percetakan opsional.

4. Sistem kontrol tegangan.

5. Geulis kuat tur tahan karat ku struktur alloy aluminium.

Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun dasi bedah anu parantos di tutup ku masker, sareng las ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun topeng muka kosong pikeun ngelas, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét dasi dina mesin ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomasi na. Dina meawhile, mesin ogé tiasa kotak nyoco otomatis. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

Ukuran Mesin 5950 * 3750 * 1600mm
Kaluaran 70-80 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 2,2 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
Catetan Stracking sareng nyocokan kotak otomatis nyaéta opsional
Catetan Mesin opsional, kolektor runtah sayogi
tie-up-mask2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami