• page_banner

Mesin Ngadamel Tilepan Topéng Mesin

Pedaran pondok:

Mesin ieu otomatis garis produksi masker tipe parahu disposable. Mask jet sareng sistem percetakan sayogi.

Modél: HY200-08

Harga: USD40000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Modél NO. HY200-08 Tinta Alat Jet Pilihan
Bahan Fuselage Alloy Aluminium Mérek dagang HY
Kapasitas 50-60 PCS / Min Paket Angkutan Dirangkep ku Kotak Ékspor Kayu Standar
Tekanan 0,6 MPa Spésifikasi 4020 * 2260 * 1430mm
Sistem percetakan Pilihan Asalna Cina
HY200-08
mask machine

1. struktur mesin ketat, ukuran leutik, henteu nempatan rohangan.

2. stabilitas tinggi, kasalahan low.

3. Éndah kuat sareng tahan karat kalayan struktur alloy aluminium.

Mesin ieu otomatis garis produksi masker tipe parahu disposable. Mask jet sareng sistem percetakan sayogi.

Ukuran Mesin 4020 * 2260 * 1430 mm
Kaluaran 50-60 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 3,6 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
horizontal respirator

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami