• page_banner

Klip dina Mesin Las Tali

Pedaran pondok:

Mesin ieu dipaké pikeun ngelas loop ceuli pikeun topéng raray jinis parahu disposable.

Modél: HY200-06

Harga: USD23000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Modél NO. HY200-06 Paket Angkutan Dirangkep ku Kotak Ékspor Kayu Standar
Bahan Fuselage Alloy Aluminium Spésifikasi 1200 * 750 * 1500mm
Kapasitas 15-20 PCS / Min Asalna Cina
Tekanan 0,6 MPa Mérek dagang HY
HY200-06
mask machine

1. struktur mesin ketat, ukuran leutik, henteu nempatan rohangan.

2. stabilitas tinggi, kasalahan low.

3. Éndah kuat sareng tahan karat kalayan struktur alloy aluminium.

Mesin ieu dipaké pikeun ngelas loop ceuli pikeun topéng raray jinis parahu disposable.

Ukuran Mesin 1200 * 750 * 1500 mm
Kaluaran 15-20 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 2,2 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
boat type mask mac

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami