• page_banner

Kapas Puff & Golve Mesin

  • Automatic Cotton Puff/Glove Making Machine

    Otomatis Kapas Puff / Sarung Nyiptakeun Mesin

    Mesin ieu dipaké pikeun nyieun katun puff sareng sarung tangan. Numutkeun ka sarat konsumén, gaya sareng ukuran anu béda ngan ukur kedah ngarobih ukuran kapang.

    Modél: HY300-03

    Harga: USD20000 / SET

  • Automatic Hand Plug-in Cotton Puff Making Machine

    Otomatis Hand Colokkeun-di Kapas Puff Mesin Nyiptakeun

    Éta mesin otomatis. Tina bahan baku dilarapkeun kana produk réngsé motong sareng kaluaran dina hiji waktos. Éta tiasa ngahasilkeun katun make-up anu henteu ditenun, masker pameunteu, sol, kaén pel, sareng ogé tiasa ngadamel sarung tangan beberesih anu henteu dianyam, ngan kapang anu kedah dirobih.

    Modél: HY300-03A

    Harga: USD30000 / SET

  • Disposable Oil Control Film Making Machine

    Mesin Pembuatan Pilem Kontrol Minyak Pakai

    Mesin ieu dipaké pikeun nyieun pilem kontrol minyak disposable atanapi kertas nyerep minyak pikeun kageulisan. Numutkeun ka sarat konsumén, gaya sareng ukuran anu béda ngan ukur kedah ngarobih ukuran kapang.

    Modél: HY300-13

    Harga: USD21000 / SET