• page_banner

Mesin Hotel & Produk Kosmétik Sekali Disposable

  • Non Woven Pillow Case Making Machine

    Mesin Tenaga Bantal Kasus Non Tenun

    Éta mesin otomatis khusus pikeun ngahasilkeun sakali-waktos bantal bantal, sareng kaluaranna 30 pcs / mnt. Hal ieu dilarapkeun ka pesawat, rumah sakit, hotél, sareng éta sacara otomatis bahan pakan, henteu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY300-02

    Harga: USD60000 / SET

  • Non Woven Headrest Cover Making Machine

    Non Woven Headrest Cover Making Mesin

    Mangrupikeun alat-alat khusus pikeun sacara otomatis ngahasilkeun panutup headrest sanés hiji-waktos. Éta dilarapkeun ka pesawat, karéta, beus. Éta sacara otomatis ngabentuk bahan nyoco kana produk réngsé.

    Modél: HY300-05

    Harga: USD60000 / SET

  • Automatic Disposable Glove&Foot Mask Making Machine

    Otomatis Sarung Disposable & Mesin Nganggo Topéng Kaki

    Struktur capped adjustable ngajantenkeun segel langkung sampurna. Éta nyoko kana kasaimbangan nitrogén anu tiasa dikonfigurasi sareng masang mesin kode ngetikkeun panas, sareng posisi percetakan tiasa sacara bébas dicincang. Penampilanna tiasa didamel tina stainless steel atanapi nyemprot numutkeun syarat pelanggan.

    Modél: HY300-21

    Harga: USD30000 / SET

  • Automatic Cotton Puff/Glove Making Machine

    Otomatis Kapas Puff / Sarung Nyiptakeun Mesin

    Mesin ieu dipaké pikeun nyieun katun puff sareng sarung tangan. Numutkeun ka sarat konsumén, gaya sareng ukuran anu béda ngan ukur kedah ngarobih ukuran kapang.

    Modél: HY300-03

    Harga: USD20000 / SET

  • Automatic Hand Plug-in Cotton Puff Making Machine

    Otomatis Hand Colokkeun-di Kapas Puff Mesin Nyiptakeun

    Éta mesin otomatis. Tina bahan baku dilarapkeun kana produk réngsé motong sareng kaluaran dina hiji waktos. Éta tiasa ngahasilkeun katun make-up anu henteu ditenun, masker pameunteu, sol, kaén pel, sareng ogé tiasa ngadamel sarung tangan beberesih anu henteu dianyam, ngan kapang anu kedah dirobih.

    Modél: HY300-03A

    Harga: USD30000 / SET

  • Disposable Shoe Cover Making Machine

    Mesin Pembuatan Penutup Sapatu Sekali Pakai

    Mangrupikeun mesin khusus pikeun otomatis ngahasilkeun elastis, non-anyaman sareng tutup sapatu plastik. Henteu kedah beroperasi dina produksi. Produkna dilarapkeun ka rumah sakit, industri karat gratis. Éta sacara otomatis ngabentuk bahan nyoco kana produk réngsé.

    Modél: HY300-09

    Harga: USD18000 / SET

  • Disposable Bouffant Cap Making Machine

    Mesin Pembuatan Cap Bouffant Pakai

    Mangrupikeun alat-alat khusus pikeun sacara otomatis ngahasilkeun tipe elastis cap non-anyaman kalayan kaluaran 60-80 pcs / mnt. Hal ieu dilarapkeun ka Hotel, Kulawarga, Rumah Sakit sareng industri bebas debu. Éta sacara otomatis bahan nyoco kana produk anu parantos réngsé.

    Modél: HY400-01

    Harga: USD15000 / SET

  • Disposable Oil Control Film Making Machine

    Mesin Pembuatan Pilem Kontrol Minyak Pakai

    Mesin ieu dipaké pikeun nyieun pilem kontrol minyak disposable atanapi kertas nyerep minyak pikeun kageulisan. Numutkeun ka sarat konsumén, gaya sareng ukuran anu béda ngan ukur kedah ngarobih ukuran kapang.

    Modél: HY300-13

    Harga: USD21000 / SET