• page_banner

Mesin Produk Bedah Pakai

  • Non Woven Surgical Pants & Briefs Making Machine

    Calana Bedah Non Tenun & Mesin Pembuat Celana

    Mangrupikeun alat-alat khusus pikeun ngahasilkeun kaayaan ringkes. Kusabab standar hirup masarakat ningkat sareng kasadaran kasihatan, hiji-hiji waktos dina kaayaan ringkes sering dianggo. Éta las ultrasonik anu kuat kalayan gancang, sareng ngirangan pisan biaya tenaga kerja sareng dipikaresep ku konsumen.

    Modél: HY300-04

    Harga: USD30000 / SET

  • Disposable Surgical Cap Making Machine

    Pakét Operasi Pembuangan Cap

    Mesin ieu dipaké pikeun ngahasilkeun tutup bedah, éta mesin produksi pinuh otomatis tina bahan baku nyoco nepi ka produk réngsé kaluaran. Mibanda tuangeun bahan anu lancar ku nganut photodetection sareng tegangan otomatis ngabagi. Ngadopsi las ultrasonik ngadamel bahan dilas gancang.

    Modél: HY300-01

    Harga: USD30000 / SET