• page_banner

FAQ

Naon harga anjeun?

Harga urang tiasa ngarobih gumantung kana suplai sareng faktor pasar sanés. Kami bakal ngintunkeun anjeun daptar harga anu diénggalan saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi salajengna.

Kumaha layanan purna jual?

Kami nyayogikeun 1 taun jaminan sareng umur téknis pikeun hirup. Sadaya bagian mesin tiasa digentos gratis dina waktos 1 taun upami rusak (teu kaasup operasi kasalahan).

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu aya hubunganana?

Leres, urang tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sértipikat Analisis / Kasaluyuan; Asuransi; Asal, sareng dokumén ékspor sanés anu diperyogikeun.

Naha sesah pikeun masang mesin na?

Toko damel kedah nyiapkeun fasilitas lengkep sapertos kakuatan sareng kompresor udara. Pikeun pamasangan anu munggaran, insinyur bakal dikirim pikeun nyetél mesin sareng ngalakukeun latihan mesin salami instruksi manual. Kanggo masalah salajengna anu kaluar, urang tiasa nyayogikeun instruksi pidéo ogé.

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

T / T, 50% deposit sateuacan mesen, 50% kasaimbangan pamayaran sateuacan kintun.

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngungkulan sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan kalayan kapuasan sadayana

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami salawasna nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas. Kami ogé nganggo pengepakan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pengirim panyimpenan tiis kanggo barang anu sénsitip suhu. Bungkusan spesialis sareng syarat bungkusan anu henteu standar tiasa janten biaya tambahan.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Naon waktos mesin nuju?

Pikeun mesin standar, urang tiasa kintun dina 30 dinten. Upami éta dikustomisasi ku palanggan (OEM), waktos lead nyaéta 45-55 dinten.

Hoyong damel sareng urang?