• page_banner

Mesin Topéng anu tiasa dilipat

  • Clip On Welding Machine

    Klip Dina Mesin Las

    Mesin ieu dipaké pikeun las ujung ceuli narilep dina topeng 2D disposable.

    Modél: HY400-04

    Harga: USD5000 / SET

  • Automatic Headstraps Folding Mask Making Machine

    Mesin Nyusun Topeng Otomatis Headstraps

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel 95 headband lipat masker pernapasan, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-19

    Harga: USD120000 / SET

  • Folding Mask Ear Loop Welding Machine

    Tilepan Masker Ceuli Loop Mesin las

    Mesin ieu dipaké pikeun ngelaskeun loop ceuli tina topéng tilepan. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-14

    Harga: USD15000 / SET

  • Automatic 3D Mask Machine (with CCD detection system and auto packing)

    Mesin Topeng 3D Otomatis (kalayan sistem deteksi CCD sareng pengemasan otomatis)

    Topéng populér di Koréa, Éta saderhana produksi sacara otomatis gantina, alat pengumpulan sampah sayogi. Mesin topéng rupa ieu ogé disebat mesin topéng 3D atanapi mesin topéng lauk. sistem kemasan otomatis sareng fungsi deteksi CCD bakal opsional. gampang opearation sareng ogé ukuranana kompak.

    Modél: HY200-11

    Harga: USD110000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine (with Breathing Valve)

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis (kalayan Breathing Valve)

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02A

    Harga: USD82000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02

    Harga: USD70000 / SET

  • Automatic Elastic Ear Loop Folding Mask Making Machine

    Mesin Nyiptakeun Topéng Tilelep Ceuli Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina klep napas sareng bolu. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-16

    Harga: USD50000 / SET

  • Automatic Folding Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topeng Otomatis

    Mangrupikeun lini produksi pinuh otomatis pikeun ngadamel topéng engapan anu tiasa dilipat, anu tina kawat irung, las earloop dugi ka topeng réngsé. Éta tiasa nganggo fungsi tambahan tina printer tinta-jet sareng sistem percetakan pad. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-02

    Harga: USD70000 / SET

  • Folding Mask Blank Making Machine

    Tilepan Masker Mesin Pembuat Kosong

    Mesin ieu biasa dijantenkeun masker tilepan kosong. Éta sayogi pikeun ngahontal sarat topéng PM2.5. Mibanda automation sareng stabilitas anu luhur kalayan kaluaran anu luhur sareng seuseueurna ngirangan biaya ku ngarengsekeun produk dina hiji waktos.

    Modél: HY200-01

    Harga: USD25000 / SET

  • Nose Clip and Head Strap Welding Machine

    Irung Klip sareng Mesin Las Tali Kepala

    Mesin ieu digunakeun pikeun ngelas kawat irung sareng loop tali ceuli sirah pikeun réspirator tiasa dianggo, masker tilepan 2D sareng topéng cangkir sami.

    Modél: HY200-03

    Harga: USD35000 / SET

  • Nose Clip and Ear Loop Welding Machine

    Irung Klip sareng Mesin Las Ceuli Loop

    Mesin ieu dipaké pikeun las kawat irung sareng loop ceuli pikeun topeng 2D tiasa dilipat.

    Modél: HY200-04

    Harga: USD40000 / SET

  • Automatic Filter Discs Making Machine

    Mesin Nyaring Cakram Otomatis

    Éta mesin otomatis pikeun ngahasilkeun cakram saringan hawa pikeun topéng lebu anu tiasa dianggo sareng topéng 2D / 3D.

    Modél: HY200-12

    Harga: USD20000 / SET

123 Teras> >> Halaman 1/3