• page_banner

Dina Mesin Las Topéng Earloop

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Jero Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 set dina jero kuping- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY100-08

    Harga: USD75000 / SET

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Jero Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 3 set dina jero kuping- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY100-08A

    Harga: USD75000 / SET

  • Inside Ear Loop Welding Machine

    Dina Mesin Las Ceuli Loop

    Mesin ieu nempatkeun 3-7 mm sabuk elastis lega dina kadua sisi topéng raray kosong ku las ultrasonik. Ngan ukur 1 operator anu diperyogikeun pikeun nempatkeun masker pameunteu kosong dina sabuk anu ngalir hiji-hiji sareng masker pameunteu anu parantos siap dilakukeun ku mesin sacara otomatis. Dina dasar mesin topéng-gaya baheula, mesin ieu gaduh kaluaran anu langkung stabil sareng luhur sareng ngarobih cara muterna pikeun loop-ceuli.

    Modél : HY100-02

    Harga : USD14000 / SET