• page_banner

Masker bungkusan Mesin

Pedaran pondok:

Mesin ieu dipaké pikeun bungkus 2D tilepan topéng, topeng N95 / KN95 sareng topéng jinis lauk 3D.

Model: HY300-16A

Harga: USD45000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

packaging machine

Mesin ieu dipaké pikeun bungkus 2D tilepan topéng, topeng N95 / KN95 sareng topéng jinis lauk 3D.

Ukuran Mesin

2975 * 1447 * 1617mm

Kaluaran

30 pcs / mnt

Voltaseu

220 V / 380V

Kakuatan

2,8 KW

Tekanan

0,6 Mpa

Bahan fuselage

Paduan aluminium

Sarat khusus

Topéng sareng ukuran bungkus kantong kedah dilereskeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami