• page_banner

Masker bungkusan Mesin

Pedaran pondok:

Mesin bungkusan otomatis pikeun topéng 2D / 3D.

1. 1-3 pcs / kantong tiasa dianggo

2. counter otomatis sareng tanggal pembuatan anu timbul

3. Mitsubishi PLC

Modél: HY300-16

Harga: USD32000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Jenis topéng: Datar-Lipat Saatos Layanan Jaminan: Dukungan online, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Suku cadang, Dukungan téknis pidéo
Bahan Topéng: Lawon Non-anyaman Lokasi Layanan Lokal: Koréa Kidul
Kapasitas Produksi: 30 pcs / mnt Lokasi Showroom: Koréa Kidul
Voltaseu: 220V atanapi ngarobih Kaayaan: Énggal
Industri anu berlaku: Pabrik Pabrik, Topéng Beureum Médis Pakai Kelas Otomatis: Semi-otomatis
Ngaran mérek: HY Jumlah modél: HY300-16
Tempat Asalna: Guangdong, Cina Kakuatan: 2.4KW
Diménsi (L * W * H): 2800 * 880 * 1450mm Beurat: 700kg
Sertifikasi: CE / ISO9001 Garansi: 1 Taun
Taun: 2019 Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Suku cadang gratis, Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri
Titik Penjualan Key: Multifungsi Nami: Mesin Pakét Topéng Disposable otomatis
Bahan Fuselage: Paduan aluminium Kapasitas: 30 bungkus / mnt
PLC: MITSUBISHI Alat percetakan: tanggal pembuatan embossed
Anu sanésna: 1-3 pcs / bungkus Panerapan: bungkus topéng raray
pack machine

1.1-3pcs / kantong tiasa dianggo

2. counter otomatis sareng tanggal pembuatan anu timbul

3. Mitsubishi PLC

Mesin bungkusan otomatis pikeun topéng 2D / 3D. 

Ukuran Mesin 2800 * 880 * 1450mm
Kaluaran 30 bungkus / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 2,4 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
Nganyahokeun deui Saé kanggo topéng tilepan sareng topéng 3d
Catetan 1-3 pcs / bungkus sayogi
3D mask packing machine

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami