• page_banner

Masker bungkusan Mesin

  • Pillow Type Packaging Machine

    Mesin Pakét Tipe Bantal

    Mesin bungkusan otomatis pikeun topéng Debu Médis Datar. Kapasitas maksimum pakét numutkeun kana bahan (0.03-0.06mm)

    Modél: HY300-15

    Harga: USD25000 / SET

  • Mask Packaging Machine

    Masker bungkusan Mesin

    Mesin bungkusan otomatis pikeun topéng 2D / 3D.

    1. 1-3 pcs / kantong tiasa dianggo

    2. counter otomatis sareng tanggal pembuatan anu timbul

    3. Mitsubishi PLC

    Modél: HY300-16

    Harga: USD32000 / SET

  • Mask Packaging Machine

    Masker bungkusan Mesin

    Mesin ieu dipaké pikeun bungkus 2D tilepan topéng, topeng N95 / KN95 sareng topéng jinis lauk 3D.

    Model: HY300-16A

    Harga: USD45000 / SET

  • Mask Packaging Machine

    Masker bungkusan Mesin

    Mesin ieu dipaké pikeun ngarangkep masker jinis lauk 3D. Éta tiasa dihubungkeun sareng mesin topéng lauk pikeun ngawujudkeun bungkusan otomatis otomatis.

    Modél: HY300-16C

    Harga: USD45000 / SET