• page_banner

Masker Topéng Médis

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Jero Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 set dina jero kuping- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY100-08

    Harga: USD75000 / SET

  • Automatic Inside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Jero Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 3 set dina jero kuping- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY100-08A

    Harga: USD75000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 set diluar ceuli- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY100-07

    Harga: USD65000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 1 set di luar kuping- mesin loop. Sistem deteksi CCD nyaéta opsional.

    Model: HY100-12

    Harga: USD50000 / SET

  • Protective Film Medicla Face Mask Making Machine

    Mesin Pelindung Film Masker Wajah Medicla

    Mesin ieu dipaké pikeun ngelas pilem pelindung dina topéng médis.

    Modél: HY100-06B

    Harga: USD18000 / SET

  • Tie Up Mask Welding Machine

    Dasi Topéng Mesin Las

    Mesin ieu pikeun ngelas bamdages dina kadua sisi topéng raray kosong ku las ultrasonik. Ngan ukur 1 operator anu diperyogikeun pikeun nempatkeun masker pameunteu kosong dina sabuk anu ngalir hiji-hiji sareng masker pameunteu anu parantos siap dilakukeun ku mesin sacara otomatis.

    Modél : HY100-06

    Harga : USD18000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topéng Otomatis

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu bedah, sareng pikeun ngelas ku ultrasonik. Tina bahan tuang pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas hem, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét mesin hem dasi ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomasi na. Sareng sistem auto box pacakging nyaéta opsional.

    Modél : HY100-10

    Harga : USD65000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine with Auto Box Packing

    Mesin Ngadamel Topéng Otomatis ku bungkus Otomatis

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun dasi bedah anu parantos di tutup ku masker, sareng las ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun topeng muka kosong pikeun ngelas, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét dasi dina mesin ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomasi na. Dina meawhile, mesin ogé tiasa kotak nyoco otomatis. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél : HY100-10A

    Harga : USD125000 / SET

  • Automatic Inside & Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Mesin Nyiptakeun Topeng Otomatis di jero & Luar Ceuli Loop

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 1 set di luar kuping- mesin loop sareng 1 disetél dina jero mesin ceuli-gelung. Sistem deteksi CCD nyaéta opsional.

    Modél: HY100-09

    Harga: USD85000 / SET

  • Head Strap Mask Making Machine

    Mesin Topéng Topéng Kepala

    Mesin las topéng sirah nyaéta pikeun ngelas dua sisi tina earloop bahan spandex PU ku ultrasonik. Éta ngagaduhan fitur las anu kuat sareng épisiensi anu luhur.

    Modél: HY100-05

    Harga: USD18000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine with CCD detection

    Otomatis Diluar Ceuli Loop Wajah Masker Nyiptakeun Mesin sareng deteksi CCD

    Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Modél: HY100-07

    Harga: USD100000 / SET

  • Outside Ear Loop Welding Machine

    Luar Mesin Las Ceuli Loop

    Mesin ieu nempatkeun 3-7 mm sabuk elastis lega dina kadua sisi topéng raray kosong ku las ultrasonik. Ngan ukur 1 operator anu diperyogikeun pikeun nempatkeun masker pameunteu kosong dina sabuk anu ngalir hiji-hiji sareng masker pameunteu anu parantos siap dilakukeun ku mesin sacara otomatis. Dina dasar mesin topéng-gaya baheula, mesin ieu ningkatkeun loop ceuli dina fungsi tilepan.

    Modél: HY100-03

    Harga: USD18000 / SET

12 Teras> >> Halaman 1/2