• page_banner

20 Téhnologi Ngawangun Mesin Topéng Cina Topéng Produksi Kacepetan UP

Ti saprak nampi sumbangan ti seueur nagara dugi ka nyumbang bahan médis ka nagara sanés. Dina waktos anu langkung pondok langkung ti hiji bulan, "hiji-hiji kaluar" masker Cina nunjukkeun kakuatan anu kuat didamel di Cina sareng nyegerkeun kagancangan produksi bahan médis anyar.

Sababaraha minggu ka pengker pneumonia novél anyar dina tahap kritis di Cina, sareng langkung ti 20 nagara, kalebet Jepang, Koréa Kidul sareng Pakistan, nyalametkeun aranjeunna.

Dugi ka tanggal 2 Maret, sajumlah 62 nagara sareng 7 organisasi internasional parantos nyumbangkeun topéng, pakean pelindung sareng pencegahan épidemik anu paling diperyogikeun sareng bahan kontrol ka Cina. Wakil Menteri Luar Negeri Ma Zhaoxu nyarios: "Pakistan parantos ngaluarkeun masker tina saham Rumah Sakit Nasional sareng nyayogikeun ka Cina." 

Saatos langkung ti sabulan usaha, pangaruh anti épidemik China luar biasa. Tanggal 13, teu aya kasus anu dikonfirmasi anyar di 27 propinsi, daérah otonom sareng kota, diantarana 19 propinsi, daérah otonom sareng kota teu aya kasus anyar salami 14 dinten berturut-turut atanapi langkung. Malah wabah paling parah di Wuhan parantos dikonfirmasi salaku hiji digit salami tilu dinten berturut.

Kiwari, kaayaan wabah global parantos ngalaman parobihan ageung sareng kaayaan na surem. Novel coronavirus pneumonia diluar Cina gaduh kasus pneumonia coronavirus anyar, sareng Uni Éropa parantos janten pusat épidemonia radang paru-paru makuta anyar, anu nyarios. Puma radang paru-paru coronavirus dinyatakeun asup kana "kaayaan darurat" sareng ngamimitian 50 milyar dolar AS pikeun ngungkulan wabah radang paru-paru makuta anyar.

Nyanghareupan panyebaran global wabah éta, Cina parantos nyayogikeun bantosan ka Koréa Kidul, Jepang, Iran sareng nagara-nagara sanés dina kamampuanna. Henteu ngan ukur nyumbangkeun pasokan médis sapertos masker, tapi ogé napelkeun sajak kana haté jalma anu haneuteun.

Menteri luar negeri Cina nyarioskeun yén tatangga kedah silih bantosan dina nyanghareupan kasusah sareng tantangan. Cina henteu nyetél tindakan pangendali perdagangan pikeun masker ékspor sareng bahan baku.

Ayeuna, Italia parantos nandatanganan kontrak ékspor produk médis sareng Cina, sareng Cina parantos ngajanjikeun ngekspor 2 juta topéng, 200000 potongan baju pelindung sareng 50000 tés ka Itali.

Kantor perwakilan padagangan AS ogé ngumumkeun tanggal 13 yén sababaraha produk médis anu diimpor ti Cina bakal dikaluarkeun tina daptar tarif, kalebet masker disposable, topeng médis disposable, cover stétoscope disposable sareng penutup sapatu disposable.


Pos waktos: Mar-09-2021