• page_banner

Mesin Tenaga Bantal Kasus Non Tenun

Pedaran pondok:

Éta mesin otomatis khusus pikeun ngahasilkeun sakali-waktos bantal bantal, sareng kaluaranna 30 pcs / mnt. Hal ieu dilarapkeun ka pesawat, rumah sakit, hotél, sareng éta sacara otomatis bahan pakan, henteu kedah dioperasikeun.

Modél: HY300-02

Harga: USD60000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Modél NO. HY300-02 PLC Mitsubishi
Nami Mesin Bantalan Kasus Bantal Nonwoven Mérek dagang HY
Bahan Fuselage Alloy Aluminium Paket Angkutan Dirangkep ku Kotak Ékspor Kayu Standar
Kapasitas 20-30 PCS / Min Spésifikasi 6265 * 2510 * 2980mm
Alat Percetakan Pilihan Asalna Cina
pillow case
pillowcase machine

1. Kadali PLC.

2. Posisi deteksi Photoélectric.

3. Alat percetakan opsional.

4. Sistem kontrol tegangan.

5. Geulis kuat tur tahan karat ku struktur alloy aluminium.

Éta mesin otomatis khusus pikeun ngahasilkeun sakali-waktos bantal bantal, sareng kaluaranna 30 pcs / mnt. Hal ieu dilarapkeun ka pesawat, rumah sakit, hotél, sareng éta sacara otomatis bahan pakan, henteu kedah dioperasikeun.

Ukuran Mesin 6265 * 2510 * 2980 mm
Kaluaran 20-30 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 3,3 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Catetan Sababaraha bagian kedah dirobih ku ukuran anu bénten
POLLOWCASE

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami