• page_banner

Irung Klip sareng Mesin Las Ceuli Loop

Pedaran pondok:

Mesin ieu dipaké pikeun las kawat irung sareng loop ceuli pikeun topeng 2D tiasa dilipat.

Modél: HY200-04

Harga: USD40000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Modél NO. HY200-04 Paket Angkutan Dirangkep ku Kotak Ékspor Kayu Standar
Bahan Fuselage Alloy Aluminium Spésifikasi 3600 * 750 * 1700mm
Kapasitas 20-25 PCS / Min Asalna Cina
Tekanan 0,6 MPa Mérek dagang HY
HY200-04

1. struktur mesin ketat, ukuran leutik, henteu nempatan rohangan.

2. stabilitas tinggi, kasalahan low.

3. Éndah kuat sareng tahan karat kalayan struktur alloy aluminium.

Mesin ieu dipaké pikeun las kawat irung sareng loop ceuli pikeun topeng 2D tiasa dilipat.

Ukuran Mesin 3600 * 750 * 1700 mm
Kaluaran 20-25 pcs / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 4.3 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Sarat khusus Ukuran topéng kedah dilereskeun
earloop welding machine

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami