• page_banner

Luar Mesin las Topéng Earloop

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 set diluar ceuli- mesin loop ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomatisasina. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél: HY100-07

    Harga: USD65000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine

    Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu, sareng pikeun ngelas masker ku ultrasonik. Tina bahan nyoco pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas loop-ceuli, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 1 set di luar kuping- mesin loop. Sistem deteksi CCD nyaéta opsional.

    Model: HY100-12

    Harga: USD50000 / SET

  • Automatic Outside Ear Loop Face Mask Making Machine with CCD detection

    Otomatis Diluar Ceuli Loop Wajah Masker Nyiptakeun Mesin sareng deteksi CCD

    Otomatis Luar Ceuli Loop Face Topéng Nyiptakeun Mesin

    Modél: HY100-07

    Harga: USD100000 / SET

  • Outside Ear Loop Welding Machine

    Luar Mesin Las Ceuli Loop

    Mesin ieu nempatkeun 3-7 mm sabuk elastis lega dina kadua sisi topéng raray kosong ku las ultrasonik. Ngan ukur 1 operator anu diperyogikeun pikeun nempatkeun masker pameunteu kosong dina sabuk anu ngalir hiji-hiji sareng masker pameunteu anu parantos siap dilakukeun ku mesin sacara otomatis. Dina dasar mesin topéng-gaya baheula, mesin ieu ningkatkeun loop ceuli dina fungsi tilepan.

    Modél: HY100-03

    Harga: USD18000 / SET