• page_banner

Mesin Ngadamel Topéng

  • Tie Up Mask Welding Machine

    Dasi Topéng Mesin Las

    Mesin ieu pikeun ngelas bamdages dina kadua sisi topéng raray kosong ku las ultrasonik. Ngan ukur 1 operator anu diperyogikeun pikeun nempatkeun masker pameunteu kosong dina sabuk anu ngalir hiji-hiji sareng masker pameunteu anu parantos siap dilakukeun ku mesin sacara otomatis.

    Modél : HY100-06

    Harga : USD18000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine

    Mesin Ngadamel Topéng Otomatis

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun topéng pameunteu bedah, sareng pikeun ngelas ku ultrasonik. Tina bahan tuang pikeun ngahasilkeun masker pameunteu kosong pikeun ngelas hem, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét mesin hem dasi ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomasi na. Sareng sistem auto box pacakging nyaéta opsional.

    Modél : HY100-10

    Harga : USD65000 / SET

  • Automatic Tie Up Mask Making Machine with Auto Box Packing

    Mesin Ngadamel Topéng Otomatis ku bungkus Otomatis

    Mangrupikeun mesin otomatis pikeun ngahasilkeun dasi bedah anu parantos di tutup ku masker, sareng las ku ultrasonik. Tina bahan tuangeun pikeun ngahasilkeun topeng muka kosong pikeun ngelas, mesin ieu ngahijikeun 1 set masker mesin bank sareng 2 sét dasi dina mesin ku sistem distribusi topéng, sahingga ningkatkeun otomasi na. Dina meawhile, mesin ogé tiasa kotak nyoco otomatis. Ngan ukur 2 jalmi anu kedah dioperasikeun.

    Modél : HY100-10A

    Harga : USD125000 / SET