• page_banner

Mesin Las Bahan komposit Ultrasonik

Pedaran pondok:

Mesin ieu digunakeun pikeun ngelas bahan komposit, Jérman sareng kolektor ultrasonik sareng limbah performa tinggi nyaéta opsional.

Modél: HY300-20

Harga: USD180000 / SET


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar

Modél NO. HY300-20 Tekanan 0,6 MPa
Bahan Fuselage Alloy Aluminium Mérek dagang HY
Kapasitas 12-38 M / Min Paket Angkutan Dirangkep ku Kotak Ékspor Kayu Standar
Alat Percetakan Pilihan Spésifikasi 10300 * 3350 * 1900mm
PLC Mitsubishi Asalna Cina
Ultrasonic Composite Material Welding Machine

1. Posisi deteksi Photoélectric.

2. Geulis, kuat sareng tahan karat sareng struktur alloy aluminium.

Mesin ieu digunakeun pikeun ngelas bahan komposit, Jérman sareng kolektor ultrasonik sareng limbah performa tinggi nyaéta opsional.

Ukuran Mesin 10300 * 3350 * 1900 mm
Kaluaran 12-38 m / mnt
Voltaseu 220 V / 380V
Kakuatan 16 KW
Tekanan 0,6 Mpa
Bahan fuselage Paduan aluminium
Catetan Sababaraha bagian kedah dirobih ku ukuran anu bénten

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami